"Cele mai importante lucruri in lume au fost realizate de oameni care au continuat sa incerce chiar si cand se parea ca nu mai este nici o speranta." - Dale Carnegie
Business & Life Coaching

COACHING-ul reprezinta un proces de concentrare asupra potentialului, aducand performanta la cotele ei maxime.

Life Coaching
Suntem alaturi de persoanele care au nevoie de un antrenor/coach pentru a-i ghida intr-un proces amplu al (re)descoperirii de sine, al dezvoltarii personale, al eliminarii gandurilor limitatoare, al blocajelor de tot felul in vederea adaptarii la o noua situatie, in vederea cresterii eficientei si atingerii obiectivelor.
Vom parcurge un drum impreuna pentru a-ti realiza dorintele. Nu e un proces usor pentru ca pe parcursul procesului trebuie sa renunti si la anumite beneficii pe care ti le aduce o anumita situatie din care vrei sa iesi dar rezultatele pot fi fenomenale.

Business Coaching
"The goal of coaching is the goal of good management: to make the most of an organization's valuable resources." (Harvard Business Review)

Prima sedinta este GRATUITA.
Pentru programare va rog sa ne contactati la tel. 0744-355655 sau 0731-270079 sau email: psihostrategic@gmail.comCOAGHING ONLINE

Datorita articolelor pe care le scriu am inceput sa am solicitari de a face coaching si ONLINE, cititorii mei fiind din toate colturile tarii si nu doar din Cluj. Acest lucru ma bucura nespus si uite lansez oficial si acest serviciu.
Apelati cu incredere daca:
1. Aveti nevoie de coaching in cariera: iti doresti un loc de munca si nu stii unde sa cauti si cum sa cauti, crezi ca CV-ul tau are "ceva" pentru ca nu esti sunat nici macar pentru un interviu, nu iti cunosti abilitatile si vrei sa afli "la ce esti si tu bun", esti absolvent si nu stii incotro sa o iei etc.
Vei avea nevoie de 5 pana la 15 sedinte depinde de obiectivul pe care il vom stabili impreuna.
Durata sedintelor este de 50 min.
Vor avea loc pe skype sau messenger: id psihostrategic.
Cost sedinta: 100 RON.


2. Aveti nevoie de un life coach, un antrenor care sa va ajute sa va descoperiti pentru ca treceti printr-o schimbare si va este greu sa o gestionati. Aveti nevoie de cineva care sa va ajute sa vedeti viata dintr-o alta perspectiva, a voastra e doar gri si e multa ceata. Aveti nevoie de cineva care sa va ajute sa va disciplinati pentru ca simtiti ca va irosisti timpul si energia. Aveti nevoie de coach care sa va ajute sa va gestionati emotiile pentru ca aveti examene importante si nu stiti cum sa faceti acest lucru.
In functie de ceea ce aveti nevoie stabilim impreuna numarul de sedinte.
Durata sedintelor este de 50 min.
Vor avea loc pe skype sau messenger: id psihostrategic.
Cost sedinta: 100 RON.

3. Business Coaching. Va simtiti blocat, nu stiti cum sa mai comunicati ca oamenii care par sa nu inteleaga ce le transmiteti, va doriti o echipa motivata dar nu stiti de ce angajatii nu va asculta, problemele pe care le aveti in afacere vi se par deja de nerezolvat etc.
In functie de ceea ce aveti nevoie stabilim impreuna numarul de sedinte.
Durata sedintelor este de 50 min.
Vor avea loc pe skype sau messenger: id psihostrategic.
Cost sedinta: 150 RON.


Cum vom proceda:
1. Trimiteti un mail la adresa:
psihostrategic@gmail.com in care va rog sa precizati problema pe care doriti sa o abordam.
Eu va voi confirma si vom avea o discutie preliminara (gratuita) de 30 de min.
2. Plata se va face anticipat inainte de fiecare sedinta.
3. Vom stabili impreuna cum se vor derula sedintele si fiecare parte ce responsabilitati are.

Va astept!